Ege Postası
Geri

Türkiye Amerika'nın en büyük gıda fuarına katılacak

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bu yıl 25-27 Haziran 2017 tarihleri arasında 63'üncü kez düzenlenecek olan Summer Fancy Food Show Fuarı'nda Türk gıda ürünleri sergilenecek.
Türkiye Amerika'nın en büyük gıda fuarına katılacak
Haberler / Ekonomi
23 Haziran 2017 Cuma 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, fuarda yaklaşık 50 bin ziyaretçinin her ortamda Türkiye logosu ile karşılaşacağını kaydetti. Dünyanın en büyük gıda ithalatçısı Amerika Birleşik Devletleri'ne, Türkiye'nin önemli bir gıda tedarikçisi olduğu mesajını vermek istediklerini dile getiren Ünlütürk, “Amerika Birleşik Devletleri, yıllık yaklaşık 130 milyar dolar gıda ürünleri ithalatı yapıyor. Bu ithalattan en azından 2 milyar dolarlık pay almak istiyoruz. Summer Fancy Food Fuarı bu hedefi gerçekleştirmemiz açısından çok değerli bir fuar. Türkiye'nin Amerika Birleşik Devletleri'ne 2016 yılında yaptığı toplam gıda ürünleri ihracatının 755 milyon dolar olduğunu göz önüne alırsak Türk gıda ihracatçıları için çok önemli bir pazar olduğunu unutmamak gerek. Tüm dünya tarafından önemsenen bu ünlü fuarın ihracatçılarımıza yeni kapılar açacağına inanıyoruz. 2017 yılında Summer Fancy Food Fuarı'na partner ülke olduk ve önemli tanıtım aktiviteleri gerçekleştireceğiz. Toplam 530 metrekarelik alanda 40 firmamız ile fuarda yer alacağız" dedi.

DİJİTAL BİRÇOK PLATFORMDA TURKEY LOGOSU YER ALACAK

Türk gıda firmalarından bu fuara her geçen yıl artan bir katılım talebi olduğuna dikkati çeken Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Nurettin Tarakçıoğlu ise partner ülke olmanın ayrıcalıklarını şöyle sıraladı:

“Fuar alanı girişinde kayıt alanında ziyaretçileri standımıza çekmek için 4 adet poster panosu ilanı verilecek. Fuar alanında gezen katılımcıları standlarımıza çekmek için fuar alanı içinde 10 adet poster panosu ilanı olacak. Fuar ziyaretçilerine ve katılımcıları giriş kartları için yaka kartı askısında Turkey logosu yer alacak. Fuar organizatörünce dağıtılacak çantaların bir yüzünde Turkey logomuza yer verilecek. Fuar öncesinde ve fuar süresince ilgili alıcılara dağıtımı yapılan fuar resmi kataloğunun kapak sayfasında logomuz ve tam sayfa ilanımız yer alacak. Gurme gıda ürünleri konusundaki ABD'nin önemli ihtisas dergilerinden Specialty Food dergisinin fuar sayısında tam sayfa ilanımız yer alacak. Fuar süresince günlük olarak yayınlanan Fancy Food Show Daily'nin arka kapağında reklamımız yayınlanacak. Specialty Food e-gazetesinin 2 sayısında partner ülke olduğumuz ile ilgili haber yayınlandı. Fuarın internet sitesinde yer alan logo ve reklamlara tıklandığında katılımcı firmalarımızın profillerine ulaşılabiliyor"

Summer Fancy Food Fuarı'na 55 ülkeden bin 70'i yabancı, 2 bin 670 firma katılıyor. Fuarı 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası